Værd at vide for dig, der skal besøge Hawaii for første gang

Det eksotiske Hawaii er for mange en absolut drømmedestination. Ikke alene er det langt væk fra Danmark, men med en placering midt i Stillehavet er det langt fra alting.

Derfor er man sikker på at opleve en helt unik kultur og natur, når man endelig tager beslutningen om at tage flyet til Hawaii. Men netop fordi Hawaii er en fremmed destination, som ikke mange har besøgt, kan det være svært at vide, hvordan man planlægger en perfekte ferie tur. V

i har samlet de vigtigste ting, som er værd at vide og huske på, når du skal planlægge rejsen til Hawaii.

Vælg det rigtige tidspunkt

Når man rejser ud i verden, skal man være opmærksom på, at andre lande og kontinenter kan have et anderledes klima.

Dog er det sådan på Hawaii, at der kun er to sæsoner – og begge er varme og solrige. Den eneste forskel er, at der kan komme lidt mere regn i den våde sæson, men det er ikke noget, der vil ødelægge ferien.

Ifølge vejret kan man derfor besøge øerne på alle tidspunkter af året, så det man skal være opmærksom på, er faktisk ikke vejrsæsonen, men turistsæsonen.

I vintermånederne fra december til midten af april er der mange turister på Hawaii, der søger væk fra kolde vintre.

Derfor er det rigtige tidspunkt at besøge Hawaii på i midten af april til Juni og fra September til December, hvor der er færre mennesker og billigere priser.

Drop at besøge alle øerne

Hawaii er ikke en enkelt ø, men en øgruppe. Alle de største øer har deres helt egen kultur, stemning og unikke vifte af oplevelser.

Mange førstegangsrejsende sætter derfor et mål om at komme hele vejen rundt, så de kan opleve det hele, nu hvor de er derude. Men medmindre man har mange uger eller måneder, er det en god idé at begrænse sig til en, to eller tre øer.

Ellers risikerer man at bruge størstedelen af sin ferie på at pakke, køre i bil og vente i lufthavne.

Lad det fine tøj blive hjemme

Hawaii er kendt for den afslappede og tropiske stemning. De lokale undgår generelt at klæde sig fint og formelt på.

Hvis du vil slippe for at skille dig ud og blive stemplet som en turist, kan det derfor godt betale sig at lade det fine tøj blive derhjemme – så er der også mere plads i kufferten til sommertøj og badetøj.