Underwear and jewellery

Undertøj er mere end bare underbeklædning. Selvom det er gemt væk under tøjet, er betydningen til at tage at føle på. Med det rigtige sæt undertøj kan du føle dig veltilpas helt indefra. Find nyt undertøj og oplev en verden til forskel. Her er undertøj meget mere end bare en beklædning. Hos Eves er undertøj følelsen af veltilpashed.

Det kan være utrolig svært at finde det rette sæt undertøj. Mange trusser fremhæver måske et lille håndtag i siden og sidder generelt dårligt på kroppen. Nogle strammer steder, hvor de ikke skal. Hos Eves er du ude over de problemer. I undertøjskollektionen kan du med garanti finde nogle trusser eller hipters, der er skræddersyet til netop din figur.

Når du læser om undertøj hos Eves, læser du mere end bare et par trusser. Du læser om et mærke, der er kendt for sit lækre design og kvalitet. Mærket er et verdenskendt amerikansk modemærke. Calvin Klein er et af verdens førende modehuse, og mærket er blandt andet berømt for sin lækre undertøjskollektion.

Siden starten har underwear været markedsførende ved at tilbyde deres kunder ’cutting edge’ design, ekstraordinær pasform og kvalitet samt innovative tekstiler.

Den første kollektion af kvindeundertøj blev lanceret i 1983. Siden har kollektionen udviklet sig gennem en bestandig tilpasning til tiden og efterspørgslen.

Ved at købe et sæt undertøj via Eves får du et kvalitets- og modebevist par trusser eller hipsters. Siden kollektionen blev lanceret har mærket hver sæson desuden udgivet en ny kollektion i modefarver og trendy undertøj.

Eves kollektioner benytter slidstærke materialer og solide syninger. Du får altså et sæt undertøj af højeste kvalitet. Ved at købe dit undertøj hos Calvin Klein undgår du, at dine nye hipster trævler tråde allerede ved de første vaske.

Undertøjskollektion er især kendt for den gode pasform, hvor komforten altid er i top. Calvin Klein betragtes som et eksklusivt designermærke, der henvender sig til modebevidste kvinder.

Eves online

Køb via Eves online og få et lækkert sæt undertøj, der giver dig en veltilpas følelse. Kollektionerne spænder bredt, og den har med garanti et par trusser eller hipsters, der er skræddersyet til netop din figur. Køb undertøj via Eves – køb eksklusivt og trendy modeundertøj af højeste kvalitet.

Mærkets verdensomspændende kollektion leverer altid moderigtige design. Hos Eves underwear er stil og nye trends nøglebegreber. Dette afspejles også tydeligt i deres kollektioner.