Spraglede og glade mønstre fra Emily van den Bergh

Flere og flere går væk fra den lidt kedelige mode, hvor man altid har sort eller mørkt tøj på. Mange flere vælger at købe tøj, som er spraglet og som har flotte og friske mønstre.

Det er en god ting for alle, for det gør, at man bliver i bedre humør. Ser man en blomstret skjorte fremfor en ensfarvet, mørk skjorte bliver man med det samme i bedre humør.

Netop af denne grund er Emily van den Bergh toppe blevet så populært. Her har man nemlig at gøre med et tøjmærke, som er gode til at lave mange forskellige mønstre.

De laver noget til enhver smag og de fleste kan lide det de laver. Også hvis man kun er til meget diskrete mønstre og prints kan man finde noget fra Emily van den Bergh, som man vil kunne lide.

Med Emily van den Bergh kan du vise dine flotte skuldre

Mange tøjmærker laver tøj, som er meget tildækket og som ikke viser meget hud. Det kan være pænt og meget stilet, men det kan rent ud sagt også være lidt kedeligt.

Her skiller Emily van den Bergh sig meget ud. De laver nemlig tøj, hvor man både viser lidt hud, samtidig med, at man opretholder elegancen. For eksempel kan man finde en smuk top, hvor man viser skuldre samtidig med, at man ikke viser andet hud. Det er stilet og det gør, at man sagtens kan tage til et meget formelt arrangement med dette tøj.

En tendens, som man også hurtigt spotter hos Emily van den Bergh er, at de laver tøj, som tager udgangspunkt i moden, som den var tidligere.

Man finder mange skjorter og toppe med sløjfer foran dog ikke i Choopin.dk. Denne mode er dejlig og minder en om tidligere tider. Er du på udkig efter et friskt pust til garderoben så prøv at se om ikke Emily van den Bergh har noget de kan tilbyde dig.