En diamant så white og fin

Whiite er min nye absolutte yndlingsfarve! Uden tvivl og ingen undtagelser!

Jeg har først fået øjnene op for denne fantastiske verden af vidunderlige snit kombineret med hårdae og lækre kanter og bedårende detaljer her midt i julens berigende omfavnelse. Takket være, mindst ventet af alle, min søde, men helt mode håbløse kæreste, som endnu sværger til sine skovmands skjorter og hoodies fra, ja, tænk at man stadig kan få dem, Ball -det forgangne og foretrukne fra de hedengangne halvfemsere.

Julens små overraskelser
Jeg har for længst accepteret at det ikke er fra ham, at jeg indkasserer årets bedste julegave -men han er god på så mange andre måder;-), så det var med det længe indstuderede ”hvad har han nu fundet på af glimrende sager til mig”blik, at jeg forsigtigt vristede papiret af på den gave, der skulle vise sig at indeholde den smukkeste White diamond.

Hold nu op, for en overraskelse! Jeg tabte kæbe og ord af ren forundring og kunne ikke sige noget i, hvad der føltes som, mange minutter. Og det var ikke kun mig, der tabte mælet. Min familie, som år efter år har lagt gode miner til mit slette spil, når hans mere eller mindre ynkelige forsøg på gaver, er blevet pakket ud foran dem. Alle kunne se det falske, men kærlige, blik i mine øjne blive erstattet med helt ægte og lige så kærlig overraskelse -og glæde. Jeg elskede min kjole fra første blik!

Der må mere til
Siden har jeg nøje studeret flere mageløse modeller fra deres kollektion -og ligeledes forelsket mig i dem. Jeg er blevet et omvandrende påklædnings stativ for mærket og ejer nu klæder fra top til tå i samme stil og mærke. Eller er i alle tilfælde kommende ejer. Dagene her efter jul er nemlig blevet tilbragt foran min pc -når vi altså ikke har været trukket rundt af og til alle i den pukkelryggede i forbindelse med de evige julefrokosters marker – føj, hvor kan jeg bare ikke klemme en eneste skamstegt medister med grønlangkål ned i gennem ganen.

Og jeg tror heller ikke min nye garderobe vil være med til at strække sig så meget, som en ekstra julefrokost ville kræve. Det er slut nu. Fra nu af den står den på råkost og cheasy+produkter. Lige til nytårsaften, hvor jeg vil sætte tænderne i kransekagen med største fornøjelse med gode og helhjertede nytårs resolutioner om et nyt og bedre år, med sund livsstil og alt det der. Kommer tid, kommer råd, ikke?

Helt ny White sten
Nå, tilbage til PC´eren… Jeg har været på udsalg, en altid tilbagevendende efter- jul- fornøjelse. Og med min nye kjole som inspiration, er det nu lykkedes mig at spendere halvdelen af det i forvejen trængte januarbudget. Selvfølgelig på tæj, som alligevel var mere end tiltrængt. Og det er jo en god investering at gøre indkøbene i denne tid, hvor priserne er som bedst.

I kurven er røget brugbare items som et par supplerende kjoler, tunikaer, som kommer i brug hele det kommende år, kan jeg forestille mig… Med forskellige tørklæder, som også blev inkasseret og gamacher i de kolde dage og bare ben og stiletter i de varme til sommer. Kan også se frem til at fremhæve, den forhåbentlige mindre talje til foråret i et par af de nye flotte bukser, der nu er på vej i min retning. Jeg er helt stolt, tror jeg kom hele vejen rundt. Og det på blot et par dage;-)

Det bliver nok et af mine nytårs fortsætter; at være i klædt noget fra dette mærke , så vidt som muligt. For det er bare så fint. Så fint og Whiite.