Bliv fuldendt med unikt design


Du er ikke fuldendt før du har UnMade Copenhagen i din personlige tøjkollektion. UnMade ønsker at inspirerer og fuldfører kvinden og hendes tøjstil, med deres unikke og smukke design. UnMade Copenhagen er kendt for sit elegante, charmerede og feminine design. Desuden er designet også stilrent og enestående. Deres produkter kan mixes og matches med stort al det tøj, som du har liggende i din garderobe. UnMade er praktisk talt perfekt til alt tøj.

UnMade skaber et ægte design, der understøtter den originale kvinde og hendes skønhed.  Kvalitet og godt håndværk kan ses i alle deres produkter. Deres design er unikt og gennemtænkt og lavet med rigtig kærlighed og omhu. Deres kærlighed for det danske og simple design, stråler igennem i alle deres produkter og kollektioner. Ikke ét produkt er blevet skabt, uden tanke og kærlighed.

Mennesket og vores planet er en konstant inspiration for UnMade og deres ideer og design. De ønsker at bevare og vedligeholde den skønhed der omgiver os alle. Alle deres produkter genspejler den skønhed vi alle er omgivet af.

Alt i alt skaber UnMade Copenhagen et unikt og feminint design, hvor fokusset er originalt design, til kvinden og hendes skønhed, i et overkommeligt prisleje.

 

Hvem er UnMade Copenhagen?

UnMade Copenhagen er et dansk design firma, der er gået globalt. Det blev grundlagt i året 2009 og har siden da haft stor succes, ikke alene på det danske marked, men også i udlandet. UnMade sælges i store dele af Europa; blandt andet i Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Spanien og mange andre lande.

UnMade lever for det sexede, romantiske, feminine og elegante design. Men de står også for mange andre ting. Hos UnMade Copenhagen bliver der sat stor fokus på miljø og genbrug. Deres holdning er at vi alle har forpligtelse til at tage vare og beskytte vores planet. De opfordre derfor alle til at gribe chancen og tage ansvar. Som firma i modebranchen, der beskæftiger sig med mange forskellige tekstil producenter, er de yderst opmærksom på deres ansvar og deres krav til leverandørerne. De vælger leverandør baseret på grundlæggende krav om sundhed, sikkerhed, miljø, etiske standarder og overholdelse og opsætning af korrigerende handlinger.

Danmarks hovedstad har desuden været en stor inspiration for design teamet. De historiske bygninger og kulturen har været inspiration og skabt ideer til deres design og arbejdsmiljø. Det varme, farverige og nede på jorden miljø, er hvad UnMade ønsker at udstråle i deres skabelser.

Accessories

Accessories er ikke blot noget du tilføjer din tøjstil, det udgør stilen. Tanken er, at uden UnMade er du ikke fuldkommen. Altså, et outfit uden accessoires, er UnMade.

For at kvinden kan opnå den perfekte stil, skal der accessoires til. De findes i alle verdens varianter og design, og UnMade Copenhagen har givet et yderst godt bud på hvordan den moderne og originale kvinde bør klæde sig. Med deres skiftende kollektioner sæson for sæson, er der altid noget der falder i netop din smag. Hvad end du mangler et par smukke og unikke sandaler til sommerkjolen, eller en kimono til at tage over badetøjet på turen til stranden.

Se plot dette års kollektion. Det er spækket med nordisk sommer vibrationer. Designet er let, med skandinaviske farvenuancer og feminine silhuetter. Materialerne er af høj kvalitet og håndtrykte udskrifter. Sko passer til al tøj, og dermed perfekt til alle lejligheder og begivenheder.

Unikt tilbehør

UnMade’s kollektioner indeholder alt fra tørklæder, hatte, tasker og kimonoer til en fuldendt og komplet sko kollektion i høj kvalitet, til gode lave priser. UnMade skaber originale print og tryk på deres produkter, inspireret af verdenen omkring os. Deres fokus er at skabe et design, der er overkommelig i prisen for dig.

Så udforsk UnMade’s fantastiske og feminine univers og pep garderoben op med en unik taske eller et par smukke sandaler til sommerferien. Sammen med UnMade bliver du klædt godt på til hver en anledning, hvad enten det er til fest, stranden eller blot som pynt til hverdagen. Og med UnMade får du aldrig en kedelig hverdag, tværtimod.

De smukke og lækre udvalg af kimono er perfekt til strandturen, til sommer. Og sammen med et par smukke sandaler og en lækker strandhat er du perfekt klædt på til sommeren. Nu kan solen bare komme an.

Mos Mosh hos Chopin Charlottenlund

Chopin Charlottenlund er Danmarks største forhandler af Mos Mosh, og har dermed og har det største og flotteste udvalg af Mos Mosh. Chopin Charlottenlund er forhandlere lækkert og eksklusivt dametøj, til kvinden der ønsker at være med på moden.

Tøjet er nøje udvalgt fra kollektion til kollektion og er håndplukket fra formidable designermærker. Kollektionerne er udvalgt på baggrund af den aktuelle modetendens, trends, kvalitet og pris. Hos Chopin.dk finder du desuden et stort udvalg af dametøj fra både internationale og danske designere.

Vi er altid på forkant med moden. Dette har gjort vores brand Chopin Charlottenlund yderst populært på markedet.