Alle aldersgrupper

Munthe plus Simonsen er startet af Naja Munthe i omkring 1994, firmaet har hovedsæde i København. Tøjet fra Munthe sælges i omkring 20 lande verden over, og designvirksomheden fungerer stadigvæk som et af Danmarks førende modehuse.

Munthe plus Simonsen laver tøj i et moderne, men samtidig opsigtsvækkende design. Står du og mangler tøj til både hverdag og fest, så kan det være en god idé at tage et kig på Munthe plus Simonsen.

Tøj fra Munthe plus Simonsen henvender sig til alle aldersgrupper, både unge og gamle.

 

Tøj fra Munthe plus Simonsen til dig

Står du og mangler tøj, kan du købe tøj fra Munthe plus Simonsen online. Tøj fra Munthe er kvalitetstøj i et design, der kan holde i nogle sæsoner. Materialerne til tøjet fra Munthe plus Simonsen er af højeste kvalitet, og der er stor fokus på de små detaljer.

Tøj fra Munthe er skabt med inspiration fra de skandinaviske årstider, og det udstråler glamour med et råt touch, som gør at tøjet kan bruges både til hverdag og fest. Formålet med tøjet er, at den som bærer tøjet skal føle sig smuk, samtidig med at tøjet er behageligt at have på.

 

Store fordele ved Munthe plus Simonsen online

Med Munthe plus Simonsen online får du nu mulighed for at kigge på kollektioner og et stort udvalg, uden du behøver at gå ned i en butik. Når du shopper tøj fra Munthe plus Simonsen online, kan du nemt skabe dig et overblik over de forskellige kollektioner og designs.

En god grund til at købe Munthe plus Simonsen online kan være, at du kan sidde derhjemme og shoppe kvalitetstøj, uden at du behøver rejse dig fra computeren. Der er mulighed for at læse mere om mode online på Qoolii, og du kan tilmed også spare penge på tidligere designs.

 

Fordele ved tøj fra Munthe plus Simonsen

Tøj fra Munthe plus Simonsen kan give dig det ekstra der skal til for, at du kan stjæle blikke og føle dig speciel. Med det unikke design kommer du hurtigt til at tiltrække opmærksomhed både fra mænd og kvinder, og det kan være med til at give dit outfit det sidste touch.

Tøjet fra Munthe kan dresses op, hvis du skal til fest, du skal blot tilsætte lidt smykker og et par høje hæle. Det kan også dresses ned til hverdag, eller når du skal på arbejde, det kan gøres ved, at du sætter det sammen med et par bukser eller lignende.